Documentatie

Cataloage si brosuri

Din portofoliul celor peste 50 de programe pe care le distribuim pe piata din Romania, pe baza de exclusivitate, punem la dispozitia dumneavoastra catalogul nostru general, sub forma de fascicole, cat si o colectie de brosuri si cataloage atent selectate, nisate pe domeniul auto .

In plus, pentru a completa gama de scule destinata industriei auto, va punem la dispozitie si cataloagele furnizorilor nostri. Astfel, alte sute de mii de repere ale brandurilor europene de top reprezentate in România în regim de exclusivitate, vin sa completeze în paginile proprii de cataloage produsele care se regăsesc în peste 900 pagini ale noului nostru catalog. 

Toate produsele din catalogul nostru sunt in stoc si se livrează „just in time”. Celelalte produse extra-catalog, inclusiv cele aproximativ 15000 de produse noi adaugate de catre partenerii nostri si regsite in cataloagele lor proprii, se livreaza pe baza de precomanda, vorbind probabil, despre cea mai bogata oferta valorica si tipo-dimensionala, la nivel de distribuție, în Europa